guldglitter.blogg.se

Sovdags strax

Publicerad 2014-06-30 22:27:05 i Allmänt,

Nu är det läggdags för min del, har krypt ner under täcket och ska kolla på ett avsnitt av en serie jag tittar på. :)
Penny Dreadful, en rätt läskig serie faktiskt med lite Frankensteins monster och annat kusligt. (Rekommenderas ej för dom som är under 15 år.) Man har som halvt glömt bort att det finns filmer då det blivit så mycket serietitt på sistone. Kollar på serier på hbo nordic, där finns det jättemånga riktigt bra! Det finns ju även massor av filmer också, men just nu är det inte av så stort intresse för min del. :) God natt!

Äntligen! :)

Publicerad 2014-06-30 20:20:32 i Allmänt,

Jag har nämligen hunnit färdigt med det jag skulle hinna färdigt med. HURRA!! En vän bad mig att göra några smycken åt henne och nu är dom äntligen färdiga! Det var länge sen det var någon som hade något önskemål om smycken jag ska göra, så det kändes som en rolig utmaning att anta. Resultat:
Visst vart dom fina? Själv är jag då väldigt nöjd! Armbandet med två kors på är nog min favorit. Det är klart att en tuff tjej ska ha tuffa smycken. :)

Hehee., det där med stängd plånbok..

Publicerad 2014-06-30 16:03:34 i Allmänt,

Det gick inte riktigt, gick en sväng på stan. Fick en liten efterfrågan och jag kände att jag ville ha lite mer material:
Så det blev det och lite till. :) Kul att då jag tidigare inte kom på något jag behövde eller ville ha, så dök det helt plötsligt upp något. Tror nästan att det var meningen att jag skulle mätta mitt shoppingsug. Något som var aningen irriterande var att då jag kom hem så fick jag nästan inte upp låset på dörren! :O Låssmeden var här förra veckan och fixade en ny låscylinder, den gången blev jag helt och hållet utelåst. Men tur i oturen så hade dom fortfarande öppet, så jag kunde ringa hit någon. Man blir smått irriterad då saker inte fungerar som dom ska, särskilt då sånt inte är gratis direkt. Jajja, den här gången tog jag mig in i alla fall. Skönt! :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela