guldglitter.blogg.se

Gårdagen och virkning

Publicerad 2015-04-25 18:53:54 i Allmänt,

Men gu så trevligt man kan ha det! Igår följde jag nämligen ett gäng folk till en polares stuga för att umgås, basta och dricka öl. Toppenkväll, jag hade det verkligen superkul och sällskapet var helt otroligt trevliga och snälla. Sånt gör mig riktigt glad, och att folk kommer ihåg att man finns. 
Är väldigt tacksam över att jag fick hänga på!
 
Handlade lite garn igår, glömde dock att köpa garnet som jag gick för att köpa. Typiskt mig! Jajja, började i alla fall att virka en liten sommarhatt och den vart klar idag. 
Fast lär ju inte använda den då jag tänkt ge bort den till en vän. :)

Kan inte, vill och längtar

Publicerad 2015-04-23 10:26:32 i Allmänt,

Alltså, saknar mitt pyssel så vansinnigt mycket just nu. Vill skapa! Är less på att virka, tycker att det är rätt långtråkigt. Det finns så mycket som jag längtar till som jag inte kan göra först då jag fått flytta in i lägenheten. Vill skapa inredningsdetaljer som en sån där plastskedsblomma med en spegel i mitten. Vill sy draperier till att hänga upp runt sängen, jag vill plantera blommor. Ja, det finns så mycket jag vill göra. Jag får en klarare bild av hur jag vill ha det för varje dag som går. Kan inte göra allt det just nu då jag inte har någonstans att vara. Det känns inge kul det. Visst, jag är glad att ha tak över huvudet men det är inte nog mycket utrymme för mig för att kunna släppa ut min kreativa sida. Kan ju inte liksom dra fram en målning och sätta mig och kladda färg, kan inte ställa fram symaskinen och sy i flera dagar, kan inte ta fram alla mina pärlor och bre ut mig. Åh, vill bara pyssla. Det kliar såå mycket i mina fingrar att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. 
 
Vill som ha en mysig lägenhet med mycket växter, en speciell bild jag fått är att jag planterat små blommor i små söta krukor som jag ställt på en rund mässingbricka som jag har. Vill sy ett lappöverkast i mysiga färger och ett draperi runt sängen som hänger i takskena, vill använda nåt tyg som har en tung look och kanske även sy fast ett fransband längst ner på draperierna. Ska köpa en soffa, har kollat runt lite nu, den vill jag lägga massa filtar på så den ser jättemysig ut. Vill ha mina PipStudio skålar framme på bänkytan i köket så att dom syns. Vill hänga upp mina gardiner så dom ser sådär fluffiga och pampiga ut. Jag vill hänga upp tassels lite här och var. Jag vill placera ut härliga doftljus runtom i lägenheten. Jag vill köpa ett coolt duschdraperi att hänga upp, kanske en liten hylla inne på toan där jag kan ställa någon kruka med typ en ampellilja i. 
 
Ojoj så jag längtar. Jag längtar till jag kan stänga in mig och vara ifred när jag vill. Jag längtar till då jag kan vakna ensam i mitt egna hem. Jag längtar till att jag kan bjuda in vänner på middag. Jag längtar till att jag har en alldeles egen hylla till bara mina egna duschprylar. Jag längtar till då jag har ett eget kylskåp att fylla med bara det jag tycker om. Jag längtar till då jag kan sitta vid mitt skrivbord och rita. Jag längtar till att jag kan låsa dörren till mitt egna hem. Jag längtar till att jag har garderober att lägga mina kläder i. Men mest av allt längtar jag nog till tystnaden på kvällarna. 

Hårprodukt

Publicerad 2015-04-22 15:36:19 i Allmänt,

Hade ju beställt lite grejer från Lyko, Kings & Queens bland annat. Det var en produkt jag köpte som jag blev väldigt förtjust i! 
Denna! Jag skulle bara prova lite i håret då jag just hade hämtat ut paketet, jösses vad mitt hår sken. Då jag pumpade ut lite kräm i handen så var det som guldskimmrigt. Den doftar också rätt mysigt. Hade aldrig sett denna tidigare, bara den rosa. Denna kommer jag att använda flitigt framöver. :) 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela