guldglitter.blogg.se

Shopping och myggpanik

Publicerad 2015-07-27 19:28:15 i Allmänt,

Vad sent det börjar bli. Den här dagen har verkligen gått som ett fingerknäpp. Började med att jag låg på sängen och nötte youtube, dushade, sen riggade jag upp för målning. Just då jag skulle börja så ringde en vän och ville käka med mig. Var bara att byta om och gå till stan. Efter maten så vandrade vi runt och shoppade lite. Detta köpte jag.
 
Glaskulor i rep, två krukor och en doftolja. Handlade även på bolaget, men det var som inget intressant. Var bara en tom plats i mitt vinställ som jag störde mig på lite. 
 
Sen bar det av ut mot skogen för en härlig skogspromenad.
 
Som egentligen inte var så härlig. Myggattacker deluxe. Dom älskar mig, jag hatar dom. Då vi närmade oss bilen fick jag mer eller mindre panik. Satte mig i bilen så fort jag bara kunde men självklart så råkade vi ju dra med oss ett gäng mygg in. Då fick jag jättepanik. Så mycket att jag skrek till. Kan typ inte hantera det där. Ok med getingar och knott, men inte just mygg. Har nu räknat ihop tolv nya bett. Usch, behöver duscha igen idag efter mina stressvettningar. Inte ok.
 

Ösregn och åska

Publicerad 2015-07-25 08:38:49 i Allmänt,

Jaha, då var det en ny dag då. En morgon av åska och ösregn, men inte gör det mig något. Jag är bara glad att det hann börja regna innan jag skulle gå iväg till jobbet så jag kunde välja rätt jacka, skulle bara ha tagit regnbrallan också. Men men, man kan inte alltid vara så smart såpass tidigt på morgonen. Rätt mysigt ändå med lite regn och åska. Började tro att det skulle bli en åskfri sommar för min del. Vet inte vad jag ska säga mer...
Meeeen.., god morgon! Typ! :) 
 
 

Dia Psalma PDOL

Publicerad 2015-07-24 08:42:57 i Allmänt,

Åh vilken härlig kväll det var igår. Åkte till Piteå och kollade på Dia Psalma som uppträdde där. Kan inte påstå att jag har lyssnat på dom tidigare något speciellt mycket, mest bara låten Emelie. Haha, gissa varför? :P Hade faktiskt helst velat se Kapten Kid, men tyvärr så hann jag inte med det. Mötte några av dom på vägen till området iaf. Sen köpte jag och min polare langos och glufsade i oss. Fick även träffa mor, syster, moster, mormor och mormors man, det var superkul! Träffar ju inte dom så överdrivet ofta så blev lite extra glad. 
 
Dia Psalma var bra live enligt mig, tycker bara att dom har så sorgliga texter i deras låtar. Rätt mycket folk och det såg ut att vara rätt bra ös längre fram i publiken vilket alltid är kul att se. Håller mig själv undan den där trängseln då jag är rädd om mig själv. Eller kanske bara feg. Förr då stod jag gärna längst fram på spelningar, men vill som minnas att jag började tycka att det var rätt småäckligt med värmen, trängseln och andra människors svett. Då jag kollade på Motörhead för andra gången så fick jag nog av det där tror jag. Det var en rätt kort gubbe med stor mage som stod och hoppade bakom mig och jag kunde känna bakom min rygg hur gubbens mage studsade upp och ner. Omysigt! :P Men men, jag överlevde! 
 
Tror att vi lade runt 160 kr sammanlagt på spel nere på tivoliområdet och ingen vann något, det var lite surt men inget jag hakar upp mig på. Gick senare på någon thairestaurang och där drack jag en Irish coffee för första gången. Urk! Det var inte min grej. Det var en jättetrevlig kväll, men skönast var nog då vi satt oss i bilen för att åka hem. Jobbar ju hela dagen idag och har sovit kanske runt fyra timmar inatt så är väldigt tacksam över att vi inte stannade så mycket längre än om det hade vart ganska kul. :) 
Tycker att gitarristen till vänster på bilden hade jättehärlig energi på scenen, det var toppen! :) 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela