guldglitter.blogg.se

Ny mobil

Publicerad 2016-02-25 13:18:14 i Allmänt,

I tisdags var jag ute i skogen med en vän och hennes hund på promenad. Som alltid så hade jag med mig min mobil. Den har haft väldigt dåligt batteri på sistone då jag har haft samma i flera år. Tog fram den och skulle ta lite bilder i det härliga vädret. Men ja, efter fyra bilder så dog batteriet och då insåg jag att jag verkligen måste ha en ny typ samma dag. Länge har jag envisats med att ha min gamla eftersom den sitter så himla bekvämt i min hand. Inte för stor och inte för liten, helt perfekt. Ja och av lite andra olika anledningar typ som en gnutta separationsångest. Haha! Jag har vart så nöjd med den och den har hållt så sjukt länge utan något större problem. Men ja, det är inte så mycket som håller för evigt nu för tiden kan man ju tycka. 
 
Så, åkte mot Storheden och köpte en ny då. En som jag har tidigare tänkt att jag ska ha om min går sönder eller nåt. 
 
Det vart en sån! Haha och jag tyckte att försäljaren var aningen skum. Då jag stod och tittade på den så gick han och ställde sig bredvid mig och typ nynnade eller nåt. Frågade inte ens om jag behövde hjälp. Sen då jag var helt bestämd med att jag ville ha den så sa han att sjuan nyss hade kommit in, som om jag skulle svara "Jaha, men coolt då tar jag en sån istället då". Eh nope, jag nöjer mig med femman. Då svarade han att jag kommer tillbaka om ett år och köpa sjuan. Alltså han var så himla knas. Jag väljer väl själv vad jag vill ha? :) Sen pratade han om nåt skärmskydd som dom specialskar och satte dit helt utan luftbubblor, för endast 299:- och för att inte glömma livstidsgarani på det. Helt ärligt så tvivlar jag starkt på att jag kommer att ha med min denna mobil hela livet. Men men, det är väl säkert bra. Känner bara att jag lika kan beställa hem ett skärmskydd för en minislant. Dom brukar ofta följa med då man beställer nåt mobilskal. Lyckades ju få dit ett på min förra utan luftbubblor eller damm. Så då borde jag ju kunna göra det igen. :)
 
Nöjd är jag då. Det var inte så farligt att skaffa en ny mobil.
 
 Supernöjd faktiskt! :)

Läggdags

Publicerad 2016-02-19 00:11:44 i Allmänt,

Nu har jag äntligen börjat spela på min instrument igen. Har haft en vääldigt lång paus ifrån dom då jag vart upptagen allt möjligt pyssel och jobb. Har spelat keyboard, gitarr och kalimba ikväll. Det var väldigt kul och jag önskar att jag hade kunnat fortsätta hela natten lång. Hade lätt gjort det om det inte hade vart så att man har ett jobb att sköta imorgon. Jobb, jobb och jobb. Känns lite sniket att man ska jobba nästan hela livet ut. Tänk så mycket annat spännande man hade kunnat göra av den tiden istället, men pengarna måste in och så enkelt är det.
 
Började med att spela gitarr och kolla upp gamla låtar som jag förut kunnat men tappat med tiden. Sen spelade jag på mitt keyboard och det har jag inte glömt speciellt mycket av då det är mitt huvudinstrument, var bara lite seg till en början.., men så är det ju alltid. Ju längre man sitter desto mer kommer tillbaka. Plinkade senare lite mer på gitarren. Man märker verkligen hur ovant det är då fingertopparna börjar ömma efter ett tag. Slutligen så satt jag med kalimban och började med att försöka stämma den, vilket gick ganska bra faktiskt. Jag närmar mig dom klara tonerna, men det är lite bökigt måste jag säga. Hann bara lira en liten stund tills klockan började ticka mot läggdags.
 
Åh, läggdags! Jag är ju egentligen en nattmänniska och uppskattar inte alls att lägga mig och sova då jag lätt hade kunnat vara vaken flera timmar till. Jajja, sånt är livet. Bara att vänta in sitt nattliga besök av John Blund.
God natt från mig, mitt trassliga hår och kalimban! :)
  

<3shopping till mig själv

Publicerad 2016-02-16 16:45:27 i Allmänt,

Jag kan tycka att det var väldigt svårt att komma på vad man skulle ha gjort på alla hjärtans dag, det höll på att bara bli ångest av hela dagen. Men det blev det inte! Åkte till Piteå för att komma bort lite från det alldagliga och jag fick göra bland det bästa jag vet. Shoppaaa! :) Kan inte påstå att det blev ens nära överdrivet mycket, men lite nytt blev det. 
Jättefin väska/påse till ett jättefint pris på Åhléns. Den blir säkert fin på min axel då det blir lite mer vårigt ute. Har använt samma väska nu o en evighet så jag får ta och byta snart. 
 
Nya jeans, vilket jag verkligen var i stort behov av. Nästan alla mina jeans har länge satt väldigt slappt på mig och det tycker jag inte är fint då dom egentligen ska sitta rätt tight mot benen och rumpan. Upptäckte dock något väldigt fult då jag kommit hem..
Där ser man tydligt att dom har klistrat över prislappen med en ny prislapp. 
Ja, nu var det ju ingen monstersumma endast 30:- för att vara exakt. Grinar definitivt inte över det, men tyckte att det stod 349.95 på skylten som dom låg under. Jag tycker att det är tattaraktigt gjort och det är riktigt fult enligt mig då det finns folk som tycker att 30:- i plånboken gör en skillnad. 
 
På hemvägen stannade vi på Storheden för lite mer shopping! :)
Lite annorlunda från det andra, men man behöver ju underhållning också. Upptäckte dock igår att det där Tomb Raiderspelet var ju ett jag redan varvat för länge sen fast på PlayStation då. Men tänkte att det gör inget då det var såpass länge sen. Det är ju kul med tv-spel hur som, så det är väl bara att varva det igen. :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela