guldglitter.blogg.se

Tids- och lägenhetsfunderingar + paket

Publicerad 2015-04-17 09:09:34 i Allmänt,

Ah, härligt! Nu påbörjas min arbetshelg, sen är det bara jobb ons-tors och efter det så kommer mina sju lediga dagar. Jösses, det känns som att jag just hade mina sju lediga. Tiden går otroligt fort. Det är skönt eftersom det nu är mindre än en månad kvar tills jag får flytta in i min lägenhet nu. Yay! Just ja, jag måste ju kontakta dom som bor i lägenheten nu för att få nåt konto att skicka över halva hyran till. Inte så "yay", fast ändå.., kommer ju att betala för något bra. Dom ville nämligen bli av med lägenheten tidigare så mitt hyreskontrakt är skrivet från och med 15/5 och kan ju inte låta dom betala en halv månad åt mig. Det vore ju bara svinigt. Sen måste jag ju fixa internet till lägenheten, onödigt att ha en surfdator utan internet. Då gör den ju ingen nytta. Ska nog rådfråga nån vän om vad jag ska välja. Kan ju inte sånt där själv så. Just ja! Måste ju göra en adressändring i god tid också! Mycket att tänka på. 
 
Igår var jag på OKQ8 och hämtade ut ett asospaket med en vacker sommarklänning och ett par snygga skor. Woho! 
Känner inte att bilden gav färgerna rättvisa riktigt då den är betydligt mer färggrann. Så denna 70's bandeau maxi dress kommer jag att rocka i sommar. Mycket fin, provade den igår och den passade helt perfekt! Var bara lite trångt att få på den över axlarna, men då den väl var på så satt den hur fint som helst. Lagomt fladdrig var den, så himla tjusigt då man går. 
Dessa söta skor var också beställda. (ber om ursäkt för hundhåret, men de flesta hundägare har nog förståelse med tanke på årstiden) Vet dock inte om jag var så jättenöjd med dom då jag tyckte att dom såg lite konstiga ut på, men tror att man vänjer sig eftersom. Snart tycker jag väl att dom är supersnygga på. Bara man får börja använda dom snart så! Just nu känns det inte som att det är läge med tanke på att det är kvar massa snö ute. Tog som vanligt för den här typen av skor en storlek större än vad jag egentligen har i och med att jag annars får skavsår direkt, dom sitter mycket bättre så också. Tycker att det ser mycket fräscht ut med vita skor på sommaren, det ger en extra färg på benen. 
 
Är väldigt nöjd med vad jag har beställt då hela paketet gick på endast 400:-. Gillar verkligen asos, mycket fina kläder och skor till mycket fina priser. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela