guldglitter.blogg.se

Alkohol alltså!

Publicerad 2015-12-20 17:25:50 i Allmänt,

Jaha, vad har hänt sen sist? Inte sådär jättemycket. Har jobbat på som vanligt, mest tagit det lugnt hemma den övriga tiden. Förutom i torsdags då jag var på jobbfest på Western Farm. Ojoj alltså, den kvällen/natten var glad och underbar men även lite jobbig och pinsam. Maten var exakt lika god och vällagad som den var förra året. Showen var otroligt bra och glädjespridande. Träffade väldigt många bekanta som också var väldigt glada, snälla och trevliga. Hade riktigt bra samtal med flera gamla arbetskamrater som jag saknat såå mycket!! Fick ett gammalt missförstånd utrett också. Alltså då snackar jag år gammalt. Har haft helt fel uppfattning av en person, tyckte inte speciellt bra om henne under en jättelång tid. Hon kom fram till mig då jag skulle sätta mig ner och drog iväg mig för att hon ville prata enskilt med mig. Jag blev ju nästan lite rädd till en början eftersom den tjejen är ganska rätt på. Min kollega vid bordet trodde först typ att jag blev attackerad. Det var inget sånt, hon förklarade bara lite om sig själv, hur allt stod till och egentligen är. Alltså såå skönt! Jag är verkligen glad att hon var sådär på. Så sjukt onödigt att man var bitter över sånt gorm så länge då hon verkar vara en hur härlig tjej som helst! Ja, allt var verkligen toppen! Det var typ för bra för att vara sant. 
 
Jaa.., det varade väl till alkoholen blev en lite för nära vän till vissa. Jag tycker ju själv om att festa till det lite då och då men jag brukar ju inte riktigt tappa allt mitt omdöme som man ofta ser att vissa tenderar till att göra. Finns inte på min karta att skvallra ingående om sånt här då det handlar om människor som faktiskt har känslor. Så sorry, men jag nämner inga namn eller ens någon berättelse. Men jag kan definitivt säga att som på många tidigare fester och jobbfester så var det några få som enligt mig och några andra gjorde bort sig så fruktansvärt stort. Jösses alltså! Varför kan en del vuxna människor aldrig lära sig att hantera drickandet?, och om man då inte alls skulle vara kapabel till det så varför ens titta ner i flaskan till att börja med? Kan man inte då skärpa till sig bara lite och bespara folk på pinsamheterna? Visst, nog har jag väl säkert gjort nåt pinsamt då jag har varit alkoholpåverkad, men jag har ju då fått äta upp min skam och sett till att det inte ska bli nå liknande igen. Man har ju faktiskt ett ansvar som man bör ta eftersom man i vissa fall kan såra dom som betyder mest för en. Inte så kul att vara "fröken- eller herr- opopppis" i sina älskades ögon för en sketen fyllegrej. Alkohol är verkligen farligt på många sätt och vis. Trevligt och socialt ja, till en viss gräns.  
 
Jajja, glad är jag då över allt positivt och bra som faktiskt hände under den kvällen. Tacksam att man ens blir bjuden på show, mat, dryck och framför allt sällskap. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela