guldglitter.blogg.se

Dagens pyssel

Publicerad 2015-12-12 21:03:17 i Allmänt,

Började dagen med att åka till Luleå för att handla på Ohlssons tyger. Där skulle jag köpa ett tyg som jag hade tänkt sy draperier av att sätta bakom sängen. Ja och självklart så fanns det inte tillräckligt mycket kvar på rullen av det jag skulle ha så jag valde ett annat som såg nästan precis likadant ut. Kollade inte så jättenoga, men räknade ut att det jag egentligen skulle ha av kostade ungefär 900:- för den längden. 1500:- vart det! Det var ju väldigt stor skillnad från vad jag hade räknat med. Men tydligen så var det typ dubbelt så tjockt eller nå. Självklart så ville jag ju ha av det, men måste säga att det verkligen sved då jag öppnade plånboken. :P
 
Så jag har ägnat nästan hela kvällen åt att sitta vid symakinen och trampat. Det var det värt kan jag ju då säga. Efter jag sytt färdigt mina längder så satte jag mig direkt vid pysselbordet och satte igång limpistolen. Där limmade jag fast boa efter boa tills jag hade mig två små fjäderbollslampor! Nu är allt på plats och jag vart väldans nöjd! 
Det ser mycket mysigare ut i verkligheten då lamporna nästan vart lite blåaktiga på bilden. Nu är sovrummet nästan helt färdigt, bara lite kvar. Det orkar jag dock inte pyssla med ikväll. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela