guldglitter.blogg.se

Senaste tiden

Publicerad 2015-12-11 09:40:54 i Allmänt,

På senaste tiden har det faktiskt inte hänt så mycket, därför har det inte skrivits nå speciellt här. Men det lilla som har hänt tänkte jag att jag faktiskt kan dela med mig av. 
Jag har vart på en julfest där det bjöds riktigt märklig mat. Mexikanskt. Trodde att det skulle bli ett klassiskt svenskt julbord, men så fel man kunde ha. Nästan alla förutom jag och någon mer som jag pratade med gick runt och klagade över att det var för starkt. 
Jajja, gratis mat och dryck är väl inte så mycket att klaga på enligt mig. 
Har shoppat en del, mycket som jag inte kan visa här eftersom det är julklappar. Lyxade till det igår och köpte en liten grej till mig själv.
Ett ljuvligt doftljus, mandarin och sandelträ. Riktigt mysig doft. Det fick hamna på mitt sängbord. Tände det igårkväll och det verkade vara väldigt drygt, så det lär ju kunna räcka väldigt länge. Mycket bra! :)
Nu har jag ju jobbat väldigt mycket på sistone och typ det enda jag kan berätta att jag har gjort där är att jag har kommit väldigt långt på min stickning.
Jag blir ju lite smått less på då saker tar tid och många såna här projekt gör ju det. Vill ju som mest ha snabba resultat, så jag längtar bara tills jag blir klar. 
 
Ja, det var väl ungefär det. Nej! Jag har ju vart på Ikea i söndags också. Där fyndade jag sängbord, mattor, en ljuslykta och lite annat smått. Det var en riktigt trevlig dag. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela