guldglitter.blogg.se

Alkohol & Snapchat

Publicerad 2015-06-14 09:05:56 i Allmänt,

Fröken duktig här! Haha nä, jag har vart jättedålig på att skriva här på sistone. Händer bara så mycket annat roligt i mitt liv just nu så jag har inte riktigt tagit mig tiden att skriva här. 
 
Just nu sitter jag i alla fall på sista dagen av min jobbhelg, ska bli såå skönt med måndag imorgon. Trodde att Boden skulle stå helt tomt då jag gick till jobbet i och med att det igår var trav och Western Farm hade festkväll. Vanligtvis så brukar jag typ möta två bilar och kanske en eller två pers som är ute med hund på en söndag innan klockan åtta, men nu var det mycket bilar och en del folk ute. Det var ju kul att se för ovanlighetens skull. Har hänt två gånger att jag har sett jätterisiga människor utanför polisen, fyllecell? Kan inte riktigt förstå hur man kan utsätta sig själv för en sån pina. Alkohol kan vara kul till en viss mängd, men då man har noll koll längre så är det verkligen ingen bra grej. För mig vart det en lugn kväll igår, gick och la mig en bra tid och somnade till något målarklipp på youtube. Kan tänka mig att pizzeriorna drar in en hel del pengar en dag som denna, många bakispizzor. Åh, för den sakens skull känner jag att jag ändå är glad att jag jobbar idag. Man känner sig så himla fräsch och kommer inte att sitta och sova till och från hela dagen med en pizzaslice i handen. 
Pigg och glad, som oftast! :)
 
Ingen bakisångest, ingen huvudvärk och ingen vrålhunger. Känns såå bra. Å en sak, så folk skämmer ut sig då det är alkohol inblandat. Inte räcker det med att folk gör det på plats. Många snaps skickades igår till min mobil och ja.. Typ de flesta av mina polare och bekanta i Boden var på farmen och alkoholpåverkade igår, känner typ bara att det är tur för vissa att jag inte är en sån som tar screenshots. Nämner inga namn, men alltså skärpning! Själv händer det knappt att jag skickar snaps för oskull, mest bara då jag snackar med folk, typ att någon undrar hur läget är och så. Sen ibland kanske att jag skämtar någon gång och skickar nåt kul, men då är det ju inget jag redan innan vet att jag kommer att få skämmas över senare. Så lite tips: Om du har svårt att hantera alkohol så kan du ju antingen låta bli det eller åtminstone inte använda Snapchat i fyllan. Det kanske inte är något man tänker på då man är akloholpåverkad att kanske inte alla är så nyfikna att se allt. Många får ju ett ganska starkt självförtroende då man druckit. Man blir så himla modig och gör eller vräker ur sig kanske det mest olämpliga, men det kan ju lika gärna vara som bortblåst då man vaknar dagen efter. Med detta menar jag inte att alla mina snapchatkontakter gör så, men man ser ju vilka i alla fall.
 
Tänk på det! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela