guldglitter.blogg.se

Gav kyckling en ny chans

Publicerad 2015-06-16 19:29:10 i Allmänt,

Idag har jag vart såå duktig! Började med att städa efter gårdagen då jag hade mig en "spa-dag" och bara tog hand om mig själv. Sen fixade jag mig i ordning för att traska iväg till affären för att handla mat. Tycker alltid att det är så himla svårt att välja kött. Tycker att det mesta smakar likadant om det inte är typ oxfilé. Men vem äter sånt en helt vanlig tisdag? :p Bestämde mig för att ge kyckling en ny chans då jag inte velat äta det sen då jag blandade i det i salladsbaren. Smakar ingenting, torrt, som att tugga på ett sudd som bara smular sönder. Bläh! 
 
Jajja, tänkte att det blir nog betydligt bättre om jag tillagar det hemma. Hann bara gå en kort bit från affären då en bekant stannade och erbjöd mig skjuts. Där hade jag tur! Gick med rätt tunga kassar, så jag var då väldigt tacksam än då det inte är speciellt långt att gå. Det var fint gjort, såna människor gör denna jord till en mycket trevligare plats. :) 
 
Då jag kom hem så var det bara matlagning som gällde. 
Tror jag tycker att kyckling är rätt OK ändå, trots all torr salladsbarskyckling. Maten vart väldigt stark, typiskt mig att inte kunna hålla mig från dom starka kryddorna. Det är ju såå gott med stark mat!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela