guldglitter.blogg.se

En oväntad gåva

Publicerad 2015-11-26 13:45:32 i Allmänt,

Alltså jösses! För tio dagar sen så blev jag ju överraskad med en vacker blombukett och lite godis. Idag kan jag säga att jag blev ännu mer överraskad. Fick mig en alldeles underbar present vid lunch. 
Nej, det är inte så "jag", men jag vet ju att det kommer att bli en del skoter i vinter och så, då tycker jag att det är viktigt att man har en bra hjälm. Förra vintern hade jag ingen hjälm alls och det kändes ju inte alls speciellt kul ifall något hemskt hade hänt. Tidigare vintrar då jag vart och kört skoter så fanns det alltid så att jag kunde låna precis allt som behövdes till och med en skoter. :P Men nu då jag har fått en sån fin och bra hjälm så kommer jag ju nästan vilja köpa brillor, handskar och skor i alla fall. Kommer ju inte köpa några svindyra skoterskor, men kanske ett par rejäla vinterskor som man kan ha både till skotrande och annat kul. Sen köper jag ju inte skoterkläder så länge jag inte äger en egen skoter, sånt är ju som ganska dyrt att köpa bara för att ha. Men nu kommer mitt huvud i alla fall vara skyddat. :) 
Förstår inte hur jag tidigare kunde säga att jag endast ville ha en svart och blå hjälm om jag skulle ha någon alls. Den här var ju supercool ju! :D

Kommentarer

Postat av: Patricia

Publicerad 2015-11-26 14:23:24

Snygg, och ja, hjälm är livsviktigt!

Svar: Ja eller hur?! :)
Emelie Hedberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela