guldglitter.blogg.se

Helgen och shopping

Publicerad 2015-10-27 10:01:26 i Allmänt,

Helgen i Finland var väldigt trevlig, fick träffa lite nytt folk och det blev lite som jag trodde. Jag förstod typ inte ett ord. Men på dom flesta affärerna så kunde dom lite svenska vilket jag blev riktigt glatt överraskad av. Tog typ inga kort förutom på lite fika. Hade typ inte tid. :P
Det var väldigt sliskigt men också väldigt gott. Tänkte att jag ville in och shoppa på någon annorlunda affär som inte finns i Sverige, men det mesta var samma. Var in i ett köpcenter i Uleåborg, tror det heter Stockmann. Där fanns det supermycket fint inredningsjox och kläder och sånt. Lite som ett jättestort Åhléns. Shoppade mycket mindre än vad jag hade trott att jag skulle. Fyndade garn och köpte en födelsedagspresent till min mor. Tror att hon kommer bli mycket glad över presenten.
 
Igår åkte jag och en vän till Luleå och shoppade. Skulle egentligen bara köpa lite tyg till en lampa som är på tillverkning. Ska ju flytta väldigt snart och vill gärna ha sånt som ingen annan har, så en hemmagjord taklampa till sovrummet blir det. Kan ju visa här sen då den är klar. Ja, och det vart ju såklart inte bara tyget där som jag köpte. Det blev även lite doftljus som doftar myrra och såna där doftblock som man sätter i såna där doftoljebrännare. 
Det ser typ ut som chokladbitar. Dom doftade i alla fall sandelträ, min absoluta favoritdoft just nu. Ångrar nu att jag inte köpte alla block som fanns i den doften och alla myrravärmeljus. Jajja, dom finns nog kvar att köpa då jag börjar att ha dåligt av dom. :) 

Kommentarer

Postat av: Tilda

Publicerad 2015-10-27 10:13:43

Låter som en mysig helg! Den fikan såg inte helt fel ut heller haha

Svar: Det var det och fikat var toppen! :)
Emelie Hedberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela